Search This Blog

Monday, 18 April 2011

ini cerita keluarga zaki... :)


Assalamualaikum... wah2, dasyat nie, family kita dah ada blog, kepada anak2 dalam family nie, anda semua di alu2kan untuk menulis ape sahaja dalam nie, perjalanan family kita dari kecik sampai la ke besor, dari keta buruk ke keta baru, dari skolah kat sampai la ke universiti...

ape yang penting, blog ni di tuju khas pada kedua parents kita yang tersayang, AHMAD ZAKI (abah) & SARIFAH (mama).... 

2 comments:

  1. wah...bagus anak sulung neh...haha~ gua folo je meh?

    ReplyDelete
  2. haha.. boleh2... anda d alu2kan, hehe..

    ReplyDelete