Search This Blog

Thursday, 21 April 2011

JanGan JeLes..!!

       Sedapnya sate tu...... hehe... jangan jeles ye, tengok gambar abah makan  
 sebelah pun tau.. lokasi rahsia, haha...

       tu la, orang suruh balik taknak....

        tapi adeh, sok dah nak balik KL balik.. tulis ja nak tulis ape dalam blog nie,  
       ha, nak tau tak, pak su nak beli kereta baru, iyahhhh.... sempat lagi
       bergosip kat sini, hehe.....

         nak tau cita lebih lanjut, balik lor.... tapi rumah sekarang tak dak wireless,  
          
     jenoh berebut la nanti, huhu......
kena pakai wayar tarik masuk dalam bilik,  
       haha....

              bereh, maju sate sedunia..!! hoho...

Wednesday, 20 April 2011

hehehe...

aik, dah ada blog pulak hoho..xpo ko?? kang tetiba glamor pulok hohoho... nak add sapo2 tuh, tgk2 dlu noh, mana tau satg mai hantu kak limah pulok hehehehe

Monday, 18 April 2011

ini cerita keluarga zaki... :)


Assalamualaikum... wah2, dasyat nie, family kita dah ada blog, kepada anak2 dalam family nie, anda semua di alu2kan untuk menulis ape sahaja dalam nie, perjalanan family kita dari kecik sampai la ke besor, dari keta buruk ke keta baru, dari skolah kat sampai la ke universiti...

ape yang penting, blog ni di tuju khas pada kedua parents kita yang tersayang, AHMAD ZAKI (abah) & SARIFAH (mama)....